Kleine Dré heeft vakantie en dat betekent dat Monique Westenberg weer op vakantie gaat. André Hazes, die normaalgesproken altijd meegaat met Monique en zijn zoontje, blijft dit keer thuis.

Yvonne Coldweijer bracht deze week het nieuws dat André en Monique in het tweede deel van de documentaire gaan trouwen. ,,Monique is weer met André samen, want André denkt dat de Nederlanders dat graag willen”, schreef ze in Instagram Stories. ,,Hij gaat alleen onder het mom van ‘het is beter voor mini Dré om de relatie op te bouwen’ even in een nieuw huis wonen. In de docu deel twee leven we dan alsnog toe naar de liefdeshereniging en bruiloft.”

André blijft thuis

Maar ondanks de vermeende liefdeshereniging, is Monique vandaag op reis gegaan zónder André. De zanger is net teruggekeerd uit Amerika en heeft een uur geleden nog een foto gedeeld met zijn neef Djarno Hofland. Op dat moment zaten Monique en zoontje Dré al op het vliegveld, zo is te zien aan de foto die Monique op Instagram deelt. Waar de reis naartoe gaat maakt Monique niet bekend, maar volgens geruchten gaan moeder en zoon naar Curaçao.

Vrijstelling

Eerder koos Monique ervoor om buiten schoolvakanties op vakantie te gaan. Zo gingen ze in april vorig jaar naar Amerika om André Hazes daar op te zoeken. Omdat kleine Dré leerplichtig is, moest Monique eerst toestemming vragen bij de school. Die kreeg ze, iets waar de andere ouders niet blij mee waren. ,,Er zijn meer ouders die met hun kind tijdens schooltijd op vakantie hadden gewild, maar hun verzoek werd afgewezen. Deze ouders zijn woest naar school gestapt toen ze zagen dat mini Dré wel toestemming had gekregen”, meldde Yvonne Coldeweijer destijds op Instagram.

Bron: