Het houdt heel Nederland al tijden bezig: komen André en Monique ooit weer bij elkaar? De documentaire van André eindigde niet met een liefdeshereniging, maar volgens Yvonne Coldeweijer komt er wél een tweede deel aan. Wat we daarin gaan zien? ,,Een bruiloft!”

De lange knipperlichtrelatie van André en Monique werd breed uitgemeten in de langverwachte documentaire. Het huwelijksaanzoek in 2020 kwam voorbij en de breuk die drie maanden later al volgde. Monique vertelde openhartig over hoeveel verdriet André haar heeft gedaan. ,,Ik haatte hem. Ik had zóveel pijn.”

‘Liefde van mijn leven’

Toch gaf ze toe dat André de liefde van haar leven is. André zei hetzelfde; hij wilde het zelfs weer proberen met Monique. ,,Ik moet eerst mezelf fixen, maar als dat gelukt is en ik zou het niet opnieuw met haar proberen, dan krijg ik daar de rest van mijn leven spijt van. Daar ligt mijn focus. Er is geen vrouw op de wereld van wie ik zoveel hou als van Monique. Dat gaat ook nooit meer gebeuren”, vertelde hij in de documentaire.

‘Ze zijn weer samen’

André heeft de afgelopen tijd hard aan zichzelf gewerkt. Het leven lijkt hem weer toe te lachen: hij heeft een nieuw huis en binnenkort komt er een nieuw album uit. Ook de band met Monique en zoontje Dré lijkt beter dan ooit. Betekent dit dat de twee weer samen zijn? Volgens Yvonne Coldeweijer wel. ,,Monique is weer met André samen, want André denkt dat de Nederlanders dat graag willen”, schrijft ze in Instagram Stories. ,,Hij gaat alleen onder het mom van ‘het is beter voor mini Dré om de relatie op te bouwen’ even in een nieuw huis wonen.”

Bruiloft

Dit gaan we allemaal in het tweede deel van de documentaire zien, legt Yvonne uit. ,,In de docu deel twee leven we dan alsnog toe naar de liefdeshereniging en bruiloft. Er moet wel iets gebeuren in deel twee natuurlijk, anders kreeg hij het niet verkocht.” De juicekoningin benadrukt dat ze absoluut geen grapje maakt. ,,Dit is geen grap. Gaat echt gebeuren in deel twee.”

Bron: