Monica Geuze heeft een drastisch besluit genomen. Op Instagram laat ze weten dat ze stopt het haar sieradenmerk MeauxMeaux. ,,Een bitterzoet afscheid.”

Monica Geuze schrijft dat ze na ‘lang wikken en wegen’ heeft besloten te stoppen met haar bedrijf. ,,Na een geweldig avontuur en vele successen hebben we na lang wikken en wegen besloten om te stoppen met MeauxMeaux in de huidige vorm”, laat Monica haar volgers weten. ,,Onze andere projecten vragen zoveel aandacht dat we niet de tijd en toewijding aan MeauxMeaux kunnen geven die het verdient.”

Monica stopt met bedrijf

Het sieradenmerk heeft Monica samen opgezet met een vriendin. ,,Het was een droom om samen als ZUSSEN zo’n mooi merk op te bouwen en we kijken terug op geweldige herinneringen samen!”, sluit ze haar bericht af. Vorig jaar richtte ze nog een lifestylemerk op, genaamd Sophia Mae.

Kritiek

Monica is momenteel als panellid te zien in The Masked Singer, maar krijgt een hoop kritiek over zich heen. Zo maakte ze afgelopen vrijdag een opmerking die kijkers niet konden waarderen. ,,Je hebt niks aan die oude tang in het midden, hè?”, zei Monica, waar ze Loretta Schrijver mee bedoelde. ,,Wat zei Monica nu ineens tegen onze liefste Loretta? Iets met ‘oude tang? Sorry maar dit kan echt niet!”, schreef een kijker op X. ,,Monica toch wel meest respectloze opmerking van 2023… Is daar ook een prijs voor?”, schreef een ander.

The Masked Singer

Ook Angela de Jong is niet blij met het nieuwe panellid. ,,Ik vond d’r zwaar irritant, moet ik je zeggen. Het grapje over de ’tang’ Loretta, dat sloeg bij mij ook nogal verkeerd”, zei Angela in de AD Mediapodcast. ,,Ik miste gewoon echt wel een beetje het gebep van Loretta en Carlo onderling. Buddy en Gerard. Ik herhaal de vraag van mijn dochter nog maar een keer: ‘Waarom moest in hemelsnaam Monica Geuze daarin?”’

Bron: