Monica Geuze heeft opnieuw de liefde gevonden. In haar podcast Geuze & Gorgels kondigt ze aan dat ze een nieuwe relatie is begonnen. Er werd al wat langer over gesproken, maar de brunette heeft het eindelijk officieel gemaakt aan heel Nederland.

Monica Geuze is weer bezet

“Ik ben weer met iemand samen,” onthult Monica Geuze aan haar podcastpartner en beste vriend Kaj Gorgels. Toch houdt ze de details voor zich. “Meer ga ik er niet over loslaten. Dat was het.” Maar, ze voegt nog wel toe: ze is over de maan van geluk met haar nieuwe partner. “Ik voel me echt gelukkig, en meer hoeft er niet gezegd te worden.”

Aan het eind van het voorgaande jaar liet de presentatrice al weten open te staan voor een nieuw romantisch avontuur. “Het zou heerlijk zijn om iemand te vinden bij wie ik denk: met jou wil ik mijn leven delen”, vertelde ze destijds over het vooruitzicht van een nieuwe partner. Zou Monica’s liefde deze persoon zijn?

Voormalig ‘Mooiste Vrouw van Nederland’

Eerder had Monica Geuze een relatie met onder meer voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 een dochter verwelkomde. Eind 2019 lieten zij weten dat ze hun eigen wegen gingen. Het uit elkaar gaan met de voetballer is destijds met volledige overeenstemming gebeurd.

Die break-up is haar nu, vijf jaar later, dus komen te staan op een nieuw liefje. En wat ons betreft mag deze ‘desbetreffende persoon’ zichzelf een echte geluksvogel noemen. Monica Geuze werd in 2021 door FHM nog uitgeroepen tot de ‘Mooiste Vrouw van Nederland’.

Jouw mening is voor ons heel belangrijk. Daarom willen we graag van je weten wat je van dit artikel vond. Dat kan je doen door te reageren in een reactie op Facebook!

Bron: