De 37-jarige Monica Huldt uit Scottsdale, Arizona, heeft het zwaar te verduren tijdens haar sportsessies. Ze wordt voortdurend lastiggevallen door hitsige mannen en heeft daarom besloten om een bodyguard in te huren om haar te beschermen. Monica, die zichzelf beschrijft als ’te knap voor woorden’, is naar eigen zeggen de droom van elke man. Ze wil echter niet worden lastiggevallen in de sportschool en ziet haar bodyguard als de perfecte oplossing om veilig te kunnen sporten.

Monica zegt dat ze in het verleden vaak seksueel geïntimideerd is in de sportschool en dat ze zich niet op haar gemak voelt tussen alle opdringerige mannen. Ze is het zat om door hitsige mannen bekeken te worden en haar telefoonnummer te moeten afwijzen. “Ik wil gewoon kunnen sporten zonder aangesproken te worden. Daarom heb ik besloten om een bodyguard in te huren die me kan beschermen”, aldus Monica.

Vorig jaar bedacht Monica het idee om een bodyguard in te huren om haar te helpen tijdens haar sportsessies. Ze wil iemand die naast haar staat en mannen afschrikt. Monica heeft nog niemand gevonden die haar bodyguard wil zijn, maar heeft de beloning verhoogd naar 3.000 dollar per maand, in contanten. Ze hoopt dat deze beloning voldoende zal zijn om iemand te vinden die haar kan helpen.
Monica wil het liefst een donkere, flink opgepompte man als bodyguard, omdat ze denkt dat dit intimiderender is dan een blanke man. Ze is er zeker van dat een bodyguard haar zal helpen om veilig te kunnen sporten zonder de constante aandacht van hitsige mannen. “Als ik daardoor normaal kan sporten, dan moet het maar”, zegt Monica. Ze hoopt dat haar zoektocht snel succesvol zal zijn, zodat ze weer zonder zorgen kan sporten.

Bron: