Toen Mona Lewis (51) een Nigeriaanse vreemdeling ontmoette op internet, had ze geen idee hoe hij er in werkelijkheid uit zag, of hoe oud hij eigenlijk was. Pas na zeven maanden kreeg ze een foto toegestuurd. Inmiddels hebben Mona en haar toyboy een langeafstandsrelatie.

Spencer uit Nigeria

Tegen The Sun vertelt Mona dat ze eigenlijk niet op zoek was naar liefde toen ze Spencer ontmoette. De vrouw uit Noorwegen had een discussie over muziek op X (Twitter) met andere gebruikers van het platform, toen ene ‘Spencer’ reageerde.

Mona besloot hem een privebericht te sturen en raakte in gesprek met hem. Spencer vertelde dat hij acteur en model was, en in Nigeria woont.

De 51-jarige vrouw voelde meteen een klik, maar had geen idee hoe haar internetliefje er eigenlijk uitziet. Haar Nigeriaanse aanbidder had geen enkele foto gestuurd van zichzelf.

Mona vond het geen probleem. ”Het stoorde mij niet dat ik niets wist van zijn uiterlijk, of hoe oud hij eigenlijk was. Zijn aardige, liefdevolle houding vond ik belangrijker.”

Pas na 7 (!) maanden besluiten de twee de volgende stap te nemen. Spencer videobelt haar en geeft aan heel veel te voelen voor Mona. Dat gevoel blijkt wederzijds.

Mona, op dat moment 48, krijgt te horen dat haar internetliefje op dat moment net 23 jaar is geworden. ”Maar dat maakte mij niet uit. Spencer zei ook dat hij mij heel knap vindt en dat ik eruit zie als een prinses. Ik was erg blij.”

Zoon niet blij

Mona’s zoon is minder blij als zijn moeder hem vertelt dat ze een Nigeriaan heeft ontmoet van 23 jaar. ”Hij zei: dat had mijn broer kunnen zijn.”

Na een goed gesprek met haar zoon geeft die laatste akkoord. Mona besluit een vliegticket te boeken zodat ze haar liefje kan ontmoeten.

De twee brengen twee weken samen door. ”We konden niet van elkaar afblijven. De vonken vlogen er vanaf en Spencer behandelde mij als een prinses. Het was magisch.”

Visum

Inmiddels hebben de twee al drie jaar een langeafstandsrelatie. Spencer wil graag trouwen zodat hij bij Mona in Noorwegen kan komen wonen.

Hij heeft al gevraagd wanneer hij de visumprocedure kan starten. ”Spencer vertelt aan iedereen dat ik zijn vrouw ben. Hij wil dolgraag trouwen.”

Mona zelf kijkt ook uit naar een bruiloft. ”Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met hem te zijn. Ik heb zoveel geluk!”

Bron: