In een wereld waar scepticisme vaak de overhand neemt in online liefdesverhalen, breekt het verhaal van Mona Lewis en haar Nigeriaanse verloofde Spencer alle stereotypen.

Op 51-jarige leeftijd vond Mona de liefde van haar leven op Twitter, een jonge man uit Nigeria die 26 jaar haar junior is.

Hun onconventionele liefdesverhaal is een testament van ware liefde die zich niets aantrekt van leeftijd of geografische afstanden.

Een Onverwachte Connectie

Het onwaarschijnlijke duo vond elkaar in mei 2020, toen Mona een bericht over muziek deelde en Spencer reageerde.

Zonder elkaars uiterlijk of leeftijd te kennen, ontwikkelde zich een diepe connectie. “Zijn uiterlijk en leeftijd interesseerden me niet, zijn karakter telt voor mij,” zegt Mona over de beginfase van hun relatie.

Liefde Overwint Vooroordelen

Toen de waarheid over hun leeftijdsverschil aan het licht kwam, was Mona onverschillig.

Het was Spencer’s karakter dat haar hart veroverde. Ondanks waarschuwingen van familie en de angst voor oplichting, vloog Mona naar Lagos om Spencer te ontmoeten. Hun eerste ontmoeting was “magisch”, en elke twijfel verdween als sneeuw voor de zon.

Trouwplannen en Skepsis van Anderen

Het stel, dat nu openlijk over huwelijk praat, heeft slechts twee keer persoonlijk tijd doorgebracht.

Mona is vastberaden dat Spencer de ware is, na jaren van ongelukkige relaties. “Ik weet dat hij oprecht is en we gaan trouwen!” zegt Mona enthousiast.

Ondanks skeptische reacties van buitenaf, zijn Mona en Spencer vastbesloten hun liefde te vieren.

Een Toekomst Samen

Mona en Spencer hopen snel te trouwen en werken aan het regelen van een visum zodat Spencer bij Mona kan wonen.

Hun verhaal, hoewel onconventioneel, is een herinnering dat liefde in vele vormen komt en dat het hart zijn eigen redenen heeft.

Mona (51) slaat Nigeriaans internetliefje (25) aan de haak: “Ben de ware voor hem!”

Dit liefdesverhaal, dat begon op social media en uitmondde in een diepe emotionele verbintenis, laat zien dat ware liefde geen grenzen kent.

Mona en Spencer zijn klaar om samen een toekomst op te bouwen, ondanks de kritiek en het ongeloof van anderen.

In een wereld die soms cynisch lijkt over liefde, brengt het verhaal van Mona en Spencer een straal van hoop en bewijst het dat liefde altijd een weg vindt.

Bron: