Wesley Sneijder heeft verdrietig nieuws op Instagram gedeeld. Zijn moeder Sylvia is na een lang ziekbed overleden. Ook Yolanthe Cabau staat stil bij haar overlijden.

,,,Rest in peace”, schrijft Wesley op Instagram bij een foto van zijn moeder. ,,Love you forever, mama.” Ook Yolanthe staat stil bij het overlijden van haar ex-schoonmoeder. ,,Lieve Syllie, wat heb je gestreden… en wat ben ik supertrots op jou”, schrijft Yolanthe op Instagram. ,,Ik hou zielsveel van jou voor altijd. Rust zacht liefste mama Syl.”

‘Dit doet heel veel pijn’

Yolanthe deelt ook een foto van zoontje Xess Xava met Sylvia. ,,We gaan je zo erg missen lieve oma”, schrijft Yolanthe. Ze omschrijft Sylvia als een ‘intens lieve vrouw’. ,,Altijd vol liefde voor alles en iedereen en nog het allermeeste voor haar kleinkinderen. Dit doet heel veel pijn. Voor altijd in onze hartjes, lieve oma Syllie.”

Foute boel

In 2022 kwam naar buiten dat Sylvia longkanker had. Het ging toen al een tijd niet goed haar gezondheid. Zo had ze last van benauwdheid en ademhalingsproblemen. Bij de dokter werd ze weggestuurd met de mededeling dat het bronchitis is, maar later bleek het toch foute boel te zijn.

Ziekenhuis in Turkije

Sylvia, die op dat moment in Turkije was, werd opgenomen in het ziekenhuis omdat er een tumor bij haar was ontdekt. In september onderging Sylvia de laatste chemokuur en eind 2022 werd ze schoon verklaard. Dat bevestigde Rodney, de broer van Wesley, destijds aan RTL Boulevard.

‘Rust zacht’

Rodney plaatst ook een eerbetoon aan zijn moeder op Instagram. ,,Wat je in je hart hebt raak je nooit meer kwijt. Rust zacht lieve mama en bedankt voor alles”, schrijft hij.

Bron: