Het internet staat boordevol ongelooflijke verhalen. Daarnaast is er natuurlijk ook nog social media, waar mensen de meest vreemde dingen op plaatsen. Kass Theaz is moeder van een vierjarige dochter en de meid draagt nogal een aparte naam.

Meisje vernoemd naar soa

De meeste mensen kunnen niet bepaald lachen wanneer ze na een lekkere vrijpartij, een paar dagen later hevige jeuk krijgen rondom hun edele delen.

Zoals Johan Cruijff altijd zei: ‘Ieder nadeel hep zn voordeel’. Kass leek het wel een goed idee om haar dochtertje Chlamydia te noemen, nadat ze dat zelf opliep.

In een TikTok-video vertelt Kass in geuren en kleuren dat ze had besloten haar kind Chlamydia te noemen, nadat ze dat van de vader had gekregen. Ze legt ook uit dat ze zich op voorhand niet had gerealiseerd dat haar dochter gepest zal worden met die naam.

Prachtige naam

”Daar heb ik niet goed over nagedacht”, zo vertelt Kass. ”Eerlijk gezegd vond ik het wel grappig klinken. Er zijn niet zoveel mensen die zo heten. Sterker nog, ik ken helemaal niemand.”

”Chlamydia stond altijd al op de lijst van babynamen. Ik vind het gewoon leuk klinken. Het is prachtig. Ik heb getwijfeld om het feit dat het gelinkt wordt aan iets vies.”

Kass vervolgt: ”Maar toen ik het van haar vader kreeg dacht ik: dit is een teken van God. Die wil dat ik mijn dochtertje dus echt zo ga noemen. Waar ik toen niet aan dacht, was dat mijn dochtertje niet voor altijd een baby zou blijven. Daar heb ik spijt van.”

Naam veranderen?

”Als ze straks groot is, ontmoet ze mensen die haar naam willen weten. Mensen zijn nu eenmaal heel gemeen en zullen haar uitlachen vanwege haar naam. Ze is nu pas vier jaar oud, maar op de opvang lachen sommige kinderen haar nu al uit. Dat is niet leuk.”

Kass sluit het bericht af met de opmerking dat ze niet begrijpt dat de prachtige naam wordt gebruikt voor een SOA. ”Waarom kunnen ze die niet anders noemen?”

Bron: