Kijkers van het populaire tv-programma sMothered op TLC spreken hel en verdoemenis uit over de 55-jarige Mary en haar tienerdochter Brittani. De twee zijn namelijk nogal close. Dat is voor een moeder-dochterrelatie vanzelfsprekend, maar zij gaan een stapje verder door elkaar elke dag lekker royaal in te zepen onder de douche. Wij namen even een kijkje.

Samen met dochter douchen

De 55-jarige Mary en haar 19-jarige tienerdochter Brittani wonen in het Amerikaanse Florida. De twee hebben een uiterst hechte relatie, dat ze in het TLC-programma ‘sMothered’ graag wereldkundig maken. Hun relatie is zo hecht, dat ze elke dag samen onder de douche stappen. Dat doen ze niet om water te besparen, al is dat wel een bijkomstig voordeel.

In een voorvertoning van een nieuwe aflevering zijn ze samen onder de douche te zien. De controverse is niet van de lucht, zo is op te maken uit de reacties van verbaasde kijkers. Moeder Mary is het er niet met al die ophef eens, ze is van mening dat het de normaalste gang van zaken is tussen een moeder en haar dochter. “Ik douche al met Brittani sinds ze klein is, ik hou van haar en zie er niks verkeerds in”, aldus de 55-jarige Mary.

Eerste beelden op YouTube

Toen Brittani met The New York Post sprak over de relatie met haar moeder legde ze uit dat ze zich getroost voelt als haar moeder haar haren wast of haar inzeept. Dit is voortgekomen uit de paniekaanvallen waar ze vroeger aan leed. Sindsdien douchen de twee elke dag samen.

De eerste beelden zijn op YouTube te zien, en die delen we uiteraard graag met jullie. De reacties op het fragment lopen flink uiteen. Zo zijn er mensen die vinden dat dit veel te ver gaat, maar ook die het wel snappen.

Veel mensen vinden het niet normaal dat de moeder met haar 19-jarige dochter in de douche staat. Daarnaast zijn er ook een hoop mensen die zich afvragen hoe de reacties zouden zijn als dit een vader met zijn dochter was.

De mensen zijn van mening dat de dochter hulp zou moeten zoeken. Gelukkig zijn er ook veel mensen die het wel begrijpen en het de normaalste gang van zaken vinden. Ze zijn van mening dat het pas raar is om dit raar te vinden.

Bron: