Een 55-jarige moeder zegt dat ze elke dag met haar 19-jarige dochter doucht.

In een nieuwe serie van TLC genaamd sMothered stellen mama Mary en haar tienerdochter Brittani, uit Jensen Beach, Florida, zich open over hun uiterst hechte relatie.

In een voorvertoning van de bizarre episode zijn ze samen onder de douche te zien, met Mary achter haar dochter.

Over hun eigenzinnige gewoonte gesproken, Mary geeft toe dat ze het al jaren doen, zeggende: “Ik neem douche en help Brittani al sinds ze vijf was.”

Als ze onder de douche stapt, hoort men Mary zeggen dat ze haar dochter moet ‘verplaatsen’.

Als het water haar raakt, zegt ze: “Ah, dat voelt zo goed.”

De moeder begint dan het haar van de tiener te wassen, en vertelt haar..: “Je moet bruin worden of zoiets, schatje. Je bent zo blank.”

En Mary kon geen betere manier bedenken om zich te wassen: “De beste manier om onze dag te beginnen is onder de douche.”

Maar terwijl anderen misschien naar hun relatie kijken en iets raars vinden aan een moeder die met haar volwassen dochter doucht, zegt Mary dat ze het daar niet mee eens is.

Ze zegt: “Ik hou van haar, en ik zie er niets verkeerds in. Ik geloof niet dat ik een relatie zo dicht bij Brittani wilde hebben, dat was de bedoeling.”

En Brittani lijkt er hetzelfde over te denken: “Als mijn moeder eenvoudige dingen doet, zoals mijn haar wassen of mijn lichaam, voel ik me getroost.”

Ook een grapje: “Plus, ik ben pas 19, ik ben nog niet verhuisd. Als dat het geval was, zou ze waarschijnlijk sterven van verlatingsangst.”

Toen ze met de New York Post sprak over hun hechte band, onthulde Mary dat ze begon te douchen met Brittani om haar te helpen met de paniekaanvallen waar haar dochter aan leed – die volgens hen werden veroorzaakt door het warme water.

Zij zei: “Zo begon ik met haar te douchen, gewoon om haar te troosten, omdat ze dan zou flippen.

“Dat groeide uit tot een alledaags ding. Toen ze kleiner was, was het elke dag.”

Maar na jaren van baden met elkaar, zegt Mary’s vriendje Frank dat hij denkt dat het tijd is voor een verandering, met name Brittani die het huis verlaat.

Maar volgens Mary zal dat niet snel gebeuren.

Ze vertelt het aan de show: “Het heeft wat problemen veroorzaakt in mijn relatie, maar hij moet het accepteren.

Zo is het nu eenmaal. Hij weet dat ik van hem hou, maar ik hou meer van mijn dochter – ze is mijn leven.”

Bron: