Verdrietig nieuws op deze zaterdagmorgen. Zojuist is bekend geworden dat de moeder van Caroline van der Plas gisteravond met spoed is afgevoerd. De leider van de BBB (BoerBurgerBeweging), heeft direct haar programma afgebroken.

TIA

Dat meldt de betrouwbare website DitjesenDatjes. Caroline: ”Bizarre dag. Presentatie concept kandidatenlijst en -verkiezingsprogramma. Media. Stress. In al deze hechtiek, telefoon zoon: ”Oma is met een ambulance naar het ziekenhuis. Tia. Teruggesjeesd naar Deventer. Paar uur op de spoedpost. Mam ❤️nu ter observatie in 🏥. 🙏”
De moeder van Caroline werd groot nieuws tijdens de afgelopen verkiezingen voor de Provinciale Staten. Toen werd de BBB de grote winnaar. De foto van moeder en dochter, die de winst samen vierden, was schitterend om te zien. Wij wensen haar veel sterkte toe.

Observatie

Momenteel wordt de moeder van Caroline van der Plas goed in de gaten gehouden. Caroline stelt dat dit haar succes weer in een ander perspectief plaatst. ”Man was helder en gelukkig alert toen we weggingen. De zorgverleners en artsen waren goud waard. Mam heeft ze, denk ik, wel dertig keer bedankt.”
”Zo fijn dat mijn zoon thuis was en direct achter de 🚑 mee ging. En spullen voor de nacht bij haar thuis heeft opgehaald.”

Bron: