Miljuschka poseert regelmatig in ondergoed of bikini voor al haar volgers. Dit keer weet zij haar volgers weer te laten blozen met de foto die zij plaatst.

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Aan al dat lekkere eten zitten natuurlijk veel voordelen, maar het heeft ook zijn nadelen. Al die heerlijke recepten, net iets te vette taarten en heerlijke snacks staan er alleen wel om bekend dat je er geen kilo’s van kwijtraakt. Toch heeft Miljuschka de juiste balans tussen lekker en gezond gevonden en ziet zij er door al het koken en bakken door, nog steeds onwijs goed uit.

Bloemkolen

Miljuschka deelt heel veel uit haar dagelijks leven en dit tot grote vreugde van al haar volgers. Vaak zijn dit foto’s en video’s van een nieuw recept, maar toch deelt Miljuschka ook veel over zichzelf. Zij plaatst regelmatig foto’s in zwemkleding, of zij danst zo nu en dan in ondergoed. De presentatrice staat voor body positivity en dat wordt door heel veel mensen gewaardeerd. Dit keer poseert Miljuschka zonder bh voor de camera. Zij houdt twee bloemkolen voor haar borsten. ‘Wat een leuke foto en past zo bij jou!’ en ‘Heerlijk mens’, schrijven twee volgers. Wat is Miljuschka toch onwijs knap!

Bron: