Miljuschka deelt lachend het resultaat van al het lekkere eten op vakantie. Een kilo meer of minder maakt voor ons niet uit, Miljuschka ziet er hoe dan ook geweldig uit!

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

Body positivity

Miljuschka staat voor body positivity en zij showt graag haar rondingen met haar bijna 1 miljoen volgers. Volgens Miljuschka moet iedereen doen en eten wat hij of zij zelf wil en je hoeft niet per sé slank te zijn, om mooi te zijn. Iedereen is perfect op z’n eigen manier en dat benadrukt Miljuschka regelmatig op haar eigen Instagram. Hier krijgt zij onwijs veel mooie reacties op, maar ook veel haat en dat is heel jammer om te lezen.

Vakantie eindresultaat

De culinaire koningin van Nederland is inmiddels weer terug, maar zij genoot met haar partner en kinderen van een heerlijke vakantie. Helaas brak Miljuschka opnieuw haar enkel deze vakantie, dus zij heeft er niet alles kunnen doen wat zij wilde, maar toch heeft zij genoten. Tijdens zo’n vakantie komt bijna iedereen wel wat kilo’s aan en dat merkt Miljuschka ook bij zichzelf op. Zij deelt nu een foto van de weegschaal en daarbij schrijft zij lachend: ‘Vakantie eindresultaat’. Een kilo meer of minder maakt voor ons niet uit, Miljuschka ziet er altijd fantastisch uit!

Bron: