Vaders willen altijd het beste voor hun dochters, zeker als het aankomt op een geschikte en liefst ideale schoonzoon. Ouders zijn altijd een beetje meer beschermend voor hun dochters, maar op een bepaald ogenblik is het tijd om de vleugels te strekken. De miljardair Anon Rodthong is wel heel bezorgd om de ideale schoonzoon te vinden. Hij postte zelfs een bizar aanbod. De vader biedt 315.000 dollar aan de man die met zijn 26-jarige dochter trouwt.

Anon Rodthong is een Thaise ondernemer die een kwekerij in doerian heeft, een in Azië heel populair fruit. De man zwemt in het geld. Hij heeft zelfs een bom geld over om zijn dochter aan een fatsoenlijke man te helpen.

Anon legt uit: “Ik wil dat iemand mijn zaken regelt en ervoor zorgt dat het op den duur goed blijft gaan. Ik wil geen persoon met een bachelor- of masterdiploma of een filosoof, ik wil een ijverige man. Ik wil gewoon iemand met een sterke aanleg om te werken. Dat is alles.” Uiteraard wil Anon ook dat de man goed voor zijn dochter zorgt en oprecht van haar houdt. De ideale man moet zijn dochter zielsgelukkig maken.

De vereisten voor de kandidaten zijn relatief eenvoudig. Engels en Chinees praten en zuinig zijn en van doerian fruit houden. De ideale kandidaat krijgt naast de som van 315.000 dollar ook het beheer van de kwekerij. Het kan hem niet schelen dat hij zelf kinderen heeft om de kwekerij te erven. Hij is vastbesloten: zijn schoonzoon krijgt de kwekerij.

De dochter zelf is ook blij met de aandacht. De toekomstige ware weet wel nog niet dat ze cosmetische chirurgie wil ondergaan en wellicht een groot deel van papa zal gaan verspillen.

Bron: