Ik moet tijdelijk iets schrijven. Vorig jaar zijn mijn vriendin en ik naar Ibiza geweest en kwamen terug met een SOA. Ik heb het mijn man niet verteld en ons huwelijk liep uit op een puinhoop. Ik voel me schuldig en weet niet wat ik moet doen.

Ik was in shock en wist niet wat ik moest doen. Ik ben getrouwd en heb altijd veilige seks gehad met mijn man. Ik weet niet hoe ik het kan vangen. Ik besloot het geheim te houden en het niet aan mijn man te vertellen. Ik wil hem niet boos of teleurgesteld maken.

Maar dit is een vergissing. Ik kan niet meer normaal doen tegen mijn man. Ik voel me schuldig en vies. Ik vermeed seks met hem en onze relatie begon te verslechteren. Hij merkte dat er iets niet klopte en begon te vragen wat er aan de hand was. Ik loog en zei dat mijn baan stressvol was, maar het was niet genoeg. Hij wist dat er iets anders aan de hand was.

Uiteindelijk besloot ik alles te bekennen. Ik vertelde mijn man over mijn soa en hoe ik die op Ibiza kreeg. Hij was geschrokken en boos. Hij voelde zich verraden en kon niet geloven dat ik stom genoeg zou zijn om onbeschermde seks te hebben op vakantie. Hij wilde dat ik hem vertelde met wie ik sliep, maar dat kan ik me niet herinneren. Het was een grote fout en ik weet dat het onvergeeflijk is.

Ons huwelijk ging bergafwaarts. Mijn man vertrouwt me niet meer en ik voel me steeds schuldiger. We stopten met seks en spraken nauwelijks. Ik weet dat ons huwelijk hopeloos is en dat het beter zou zijn om uit elkaar te gaan.

Ik voel me nog steeds schuldig over wat er is gebeurd. Ik had geen onbeschermde seks mogen hebben op vakantie en ik had meteen moeten bekennen aan mijn man. Ik heb enorm veel spijt van mijn beslissing en weet niet hoe ik de juiste keuze moet maken.

Sorry, ik moest het even kwijt.

anoniem.

Bron: