0nlyFans, een platform dat geen introductie meer nodig heeft, biedt de mogelijkheid voor honderdduizenden mensen om een aardig zakcentje of zelfs een volwaardig inkomen te verdienen. Ze doen dit door n**ktfoto’s of p0rn0grafische content van zichzelf te delen, waarvoor volgers maandelijks een vast bedrag betalen.

De echte grootverdieners op 0nlyFans zijn vaak bekendheden, dames die al een aanzienlijk aantal volgers hadden op Instagram, realitysterren en af en toe zijn er ook harde werkers die met geluk en door de juiste doelgroep aan te spreken flink wat geld verdienen.

Een interessant voorbeeld binnen deze categorie is de 69-jarige Michelle. In een 25 minuten durende mini-documentaire over haar leven en haar 0nlyFans-pagina onthult ze hoe zij als gepensioneerde haar geld verdient.

Michelle heeft duidelijk een niche gevonden binnen de 0nlyFans-markt en behoort tot de top 1% van best verdienende creators op het platform.

In haar jongere jaren was Michelle nog relatief braaf, maar inmiddels heeft ze zich ontwikkeld tot een ware G!LF (Grandmother I’d Like to F**k). Voor een maandelijkse prijs van $12,99 biedt ze haar volgers alles wat hun hartje begeert.

Ze deelt n**ktfoto’s en plaatst regelmatig expliciete p0rn0filmpjes. Bijna niets is te ver voor Michelle.

Door haar ervaring als voormalig s*kswerker en esc0rtdame weet ze wat mannen echt willen, zo beweert Michelle.

Aanvankelijk was ze een kleine 0nlyFans-creator, maar alles veranderde toen ze een pikante video op Twitter plaatste die werd gedeeld door een beroemde rapper. Haar account explodeerde in populariteit.

In de video nodigde ze iedereen uit om samen met haar een spannend avontuur te beleven, terwijl ze lingerie droeg die weinig aan de verbeelding overliet. Ze maakte ook duidelijk dat ze goed is in 0rale bevr#diging.

Het resultaat was honderden berichten en 66.000 nieuwe fans op Twitter. Hierdoor verdiende ze in die maand maar liefst $33.000. Dit betekende het begin van Michelle’s carrière op 0nlyFans.

Hoewel ze bijna 70 is en te maken heeft met ouderdomskwaaltjes, ziet Michelle dit niet als een excuus om niet meer van s*ks te genieten.

Zolang anderen ook van haar genieten, blijft ze met plezier actief op 0nlyFans, aangezien het financieel veel beter presteert dan haar pensioen. In de onderstaande video kun je haar volledige verhaal en motivatie zien. Het is een interessant en diepgaand perspectief.

Michelle’s succes op 0nlyFans illustreert de diversiteit en potentie van het platform, waar individuen van verschillende leeftijden en achtergronden de mogelijkheid hebben om op een alternatieve manier inkomen te genereren.

Hoewel het onderwerp mogelijk controversieel is, biedt het een interessante kijk op de evolutie van de online entertainmentindustrie en de manieren waarop mensen hun eigen merk kunnen opbouwen en geld kunnen verdienen in de digitale wereld.

Bron: