Natuurlijk bezoek je de fitness om te sporten, maar het kan gebeuren dat je een interessante vrouw tegenkomt. Hoe kun je op een respectvolle manier een vrouw benaderen in de sportschool? Volg deze tips van vrouwen zelf…

Het is belangrijk om te beseffen dat niet iedereen zit te wachten op versierpogingen in de fitness. Het is een plek waar mensen komen om aan zichzelf te werken en te trainen, niet noodzakelijkerwijs om te flirten. Houd dat eerst en vooral in gedachten. Hier zijn de tips van vrouwen, zoals zij die deelden met Thrillist:

1. Stoor haar niet tijdens een oefening

Onderbreek haar niet terwijl ze bezig is met een intensieve workout. Het is frustrerend om gestoord te worden, zelfs als je eerder oogcontact hebt gehad. Check dus eerst of ze openstaat voor een gesprek voordat je haar aanspreekt.

2. Gemeende complimenten

Vermijd betweterige opmerkingen, maar geef oprechte complimenten over haar workout. Complimenten over specifieke lichaamsdelen zijn meestal geen goed idee en kunnen onzekerheid veroorzaken. Toon interesse in haar oefeningen, complimenteer haar daarover of vraag naar haar ervaringen in de fitness.

3. Geef geen onnodige kritiek

Wees voorzichtig met het geven van ongevraagde adviezen over haar oefeningen, zelfs als je meer ervaring hebt in de fitness. Het kan als bemoeizuchtig overkomen en leidt zelden tot positieve reacties.

4. Aanraken is een no-go

Het belangrijkste advies bij het benaderen van een vrouw in de fitness is om haar lichaam niet zomaar aan te raken. Oogcontact vanaf jullie eigen sporttoestel is iets anders dan te dichtbij komen of haar ongevraagd aanraken. Beperk je tot complimenten, toon interesse en bied hulp aan als dat gepast is.

Wie weet leidt een respectvolle benadering tot een gesprek na de workout en misschien zelfs tot een gezamenlijk sportdrankje dat uitmondt in een date!

(Bron: Gewoon Voor Hem)

Bron: