Yvonne Coldeweijer heeft weer een sappig verhaal opgedist over Najib Amhali. Coldeweijer twijfelt openlijk aan de trouw van de cabaretier aan zijn vrouw Niama. Volgens Yvonne is Amhali zelfs tijdens zijn verslaving meerdere keren vreemdgegaan. Dit terwijl Amhali in het weekblad Weekend beweert dat er nooit slippertjes zijn geweest in zijn huwelijk.

Coldeweijer gaat verder met haar beschuldigingen. Zo zou een volger Najib hebben bestempeld als een ‘schoft’ die zijn minnaressen voorstelt aan zijn eigen vrouw en haar vervolgens uitlacht. Ze beweert ook dat één van Najib’s recente minnaressen, een voormalige cliënte die bij Jeugdzorg werkt, is aangenomen in zijn afkickkliniek. Volgens Coldeweijer zou Najib hiermee misbruik maken van kwetsbare mensen.

De juicekoningin gaat nog een stap verder door te suggereren dat Najib nog steeds actief is in zijn verslavingspatronen, ondanks dat hij een afkickkliniek runt. Het lijkt erop dat Coldeweijer Najib beschuldigt van het aangaan van intieme relaties met cliënten van zijn kliniek waarbij hij ze soms zelfs zou betalen.

,,De minnares (zijn voormalige cliënte) die hij recentelijk een baan heeft aangeboden is zelf ook verslaafd en werkt bij Jeugdzorg als ZZP’er. Zij komt daar in dienst, zodat ze via daar weer nieuwe cliënten kan aandragen. En in de tussentijd doet hij het met haar,waar hij haar soms ook voor betaalt. Een eigen afkickkliniek runnen terwijl je ligt te wippen met de cliënten? Lijkt me niet helemaal de bedoeling”, schrijft Yvonne.

Bron: