Eerder deze week werd de Nederlandse showbizzwereld op haar kop gezet. Verantwoordelijk was niemand minder dan de afgeserveerde oud-huisvriendin van de Meilandjes: Caroline van Eeden. Zij wist te vertellen dat het huwelijk van Maxime en Leroy op klappen staat.

Huwelijk Maxime en Leroy

Dat Caroline en Maxime geen beste vriendinnen van elkaar zijn is een understatement. Caroline lijkt de strijdbijl maar niet te willen begraven. Overal waar ze een mogelijkheid ziet, haalt ze uit naar Maxime. Deze week liet ze optekenen dat Maxime en Leroy uit elkaar gaan.
Niet meteen, maar wel op korte termijn. Volgens Caroline kan Leroy het niet langer uithouden met haar. Of dat echt zo is? Maxime houdt haar lippen stijf op elkaar, maar heeft nu wel een aparte Instagrampost geplaatst om een en ander te verduidelijken.

Kusje

Maxime plaatst een foto van haar en haar (nog altijd) man Leroy. Te zien is hoe de twee een spaghettisliert aan het oppeuzelen zijn. Net zoals in de film Lady en de Vagebond delen ze samen een slappe pastastengel. ”Happy Valentine”, schrijft Maxime.
Daarmee lijkt alles koek en ei tussen de twee. Maar Caroline gelooft er niets van. Zij denkt dat Maxime iedereen om de tuin probeert te leiden. Volgens Van Eeden is Maxime namelijk een geboren leugenaar, wiens leven één grote leugen is.

Reacties

Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat Maxime de foto heeft geplaatst om mensen gerust te stellen. Onder deze post reageren fans verschillend. De meeste mensen kunnen weer rustig slapen nu Maxime en Leroy samen een spaghettisliertje delen.
Toch zijn er ook mensen die Caroline lijken te geloven. Ene Marjolein lijkt te denken dat het huwelijk echt niet meer te redden is en schrijft: ”Schijn bedriegt.”

Bron: