Onlangs vertelde Maxime Meiland nog dat ze gestopt was met haar anticonceptie en graag een derde kindje wilde. Maar in de Nederlandse Story komt ze nu terug op die uitspraken.

Maxime Meiland is de trotse mama van twee dochtertjes: Claire (5) en Vivé (1,5). Begin april liet de realityster nog weten dat ze haar gezinnetje met Leroy Molkenboer graag wilde uitbreiden. “Ik heb mijn spiraaltje er onlangs uit laten halen”, onthulde Maxime toen.

Maar blijkbaar is de realityster nu van gedachte veranderd. “Ik heb er nog over nagedacht, en er ook met Leroy over gesproken”, vertelt ze in Story. “Maar stel dat ik nu zwanger zou raken, dan wordt het met drie jonge kinderen wel heel druk”, aldus Maxime.

Over vijf jaar

“Claire is vijf en Vivé anderhalf. Aan de ene kant is het leuk om snel achter elkaar kinderen te krijgen, aan de andere kant zit je daardoor ook jaren in de luiers. Dat is voor ons nu niet te doen”, zegt de jongste dochter van Erica Renkema en Martien Meiland. Zij openden onlangs nog een hun nieuwe pension ‘Code Rosé’ waar ook Maxime een handje toesteekt. “Leroy en ik hebben dus besloten om nog even te wachten met een derde kindje. Ik ben nog jong, dus over vijf jaar kijken we verder”, besluit de realityster.

Bron: