We weten allemaal dat Maxime Meiland behoorlijk krap bij kas zit. Ze heeft inmiddels haar villa te koop gezet en wil kleiner en goedkoper gaan wonen. Ze kan de hypotheek van 12.000 euro per maand niet meer ophoesten. Helaas voor Maxime denken een aantal makelaars in Noordwijk dat de villa niet zo snel verkocht zal worden. Met energielabel G trek je namelijk niet veel bekijks. Dat betekent namelijk flinke stookkosten in de winter. Daarnaast zijn er veel betere en modernere optie’s voor dat bedrag te koop in Noordwijk.

Maar dat Maxime het echt moeilijk heeft blijkt wel uit het feit dat ze gisteren haar tweede auto te koop heeft gezet. De Mini Cooper die op marktplaats te koop wordt aangeboden mag weg voor een bedrag van 37.000 euro. Kleiner wonen en je tweede auto van de hand doen, Maxime heeft ze toch echt flink verkeken op haar vaste lasten en haar inkomsten.

Maar er gloort hoop aan de horizon, want een paar dagen geleden werd duidelijk dat de Meilandjes met een nieuw programma komen genaamd Chateau Meiland VIPS. De familie Meiland ontvangt elke aflevering telkens twee bekende Nederlanders in hun gastenverblijf Code Rosé. Ze gaan dan leuke dingen doen en de Meilandjes interviewen hun gasten ondertussen. Een soort villa Felderhof.

Martien speelt de hoofdrol in het nieuwe programma en wij hebben gehoord dat de Meilandjes ook gewoon 50.000 euro per aflevering krijgen voor dit nieuwe programma. Hoe ze dat dan weer verdelen is de vraag, want Maxime en Erica zullen een ondergeschikte rol spelen. Maar goed al krijgt Maxime één vijfde deel van het geld en worden er 10 afleveringen opgenomen. Dat betekent toch weer een ton voor de diva waarmee ze weer even uit de brand is geholpen.

Bron: