Maxime Meiland heeft een vreemde onthulling gedaan. In de podcast Maandag Klaagdag vertelt ze dat ze met een vrouw heeft gezoend…

In de podcast Maandag Klaagdag vertelt Maxime Meiland open over haar liefdesleven. Sinds ze samen is met Leroy heeft ze haar wilde jaren achter zich gelaten.

‘Leroy is mijn soulmate’

,,Ik moet er niet meer aan denken. Ook al zou ik Leroy niet hebben, ik heb die fase wel gehad”, legt Maxime uit. Hoewel ze nog altijd van een wijntje houdt, gaat ze niet meer uit zoals ze vroeger deed. ,,Ik heb nog allemaal schoon te maken, ik moet nog tuinieren. Het is nu allemaal heel anders, maar veel beter. Ik ben gewoon echt samen met mijn soulmate.

Gezoend met een vrouw

Dat Maxime trouw is aan Leroy is wel duidelijk, maar ze onthult wel iets anders over haar liefdesleven. Wanneer Robbert Rodenburg in de podcast vraagt of Maxime het weleens gezellig heeft gehad met een vrouw, antwoordt ze: ,,Wel gezoend.” Of dat is gebeurd tijdens haar relatie met Leroy of daarvoor, laat ze in het midden.

Derde kindje

Maxime en Leroy stapten vorige zomer in het huwelijksbootje. En hoewel Maxime eerder onthulde dat een derde kindje welkom is, kwam ze daar later op terug. ,,Stel dat ik nu zwanger zou raken, dan wordt het met drie jonge kinderen wel heel druk”, vertelde Maxime aan weekblad Story.

Pension

Volgens Maxime is het aan de ene kant leuk om snel achter elkaar kinderen te krijgen, maar zit je daardoor ook jaren in de luiers. Dat is niet handig voor de realityster. ,,Dat is voor ons nu niet te doen. Zeker omdat we nu ook ons pension hebben geopend.”

Bron: