De familie Meiland genoot afgelopen week van een welverdiende vakantie in Tenerife en aan de foto’s te zien hebben zij het onwijs fijn gehad met elkaar.

De familie Meiland

Ze zijn al jaren een kijkcijferkanon: de familie Meiland. Het wijn-drinkende-klussende-gezin is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de showbizz en dat is maar goed ook. Heel Nederland heeft de familie Meiland in het hart gesloten. Martien en Erica Meiland zijn samen de ouders van twee dochters: Montana en Maxime.

Maxime is getrouwd met Leroy en zij hebben samen twee kinderen. Maxime kreeg Claire uit een eerdere relatie en samen met Leroy kreeg zij Vivé. Montana is jarenlang samen geweest met Dirk, maar de twee maakten eind vorig jaar bekend uit elkaar te gaan. Montana is tot op de dag van vandaag nog vrijgezel.

Vakantiefoto’s

De familie Meiland is afgelopen week in Tenerife geweest. De hele week deelden zij wat foto’s en video’s en wij waren stiekem heel jaloers, want zij hebben onwijs genoten van het mooie weer, de gezelligheid met elkaar en de locatie. Op Instagram deelden Montana en Maxime wat prachtige foto’s in het water. In badkleding poseren zij voor de foto. Het ziet er echt prachtig uit daar en het geluk spat er vanaf. Deze vakantie hadden zij echt even verdiend na al het klussen.

Bron: