Voor Koning Willem-Alexander in beeld kwam, had onze geliefde Koningin Máxima al een bewogen liefdesleven vol jeugdige romances. Nu onthullen we de mysterieuze mannen die ooit haar hart sneller lieten kloppen!

Haar allereerste grote liefde was de charmante Argentijnse architect, Pablo Jendretzki. Terwijl Máxima in 1995 naar New York verhuisde om carrière te maken in de financiële wereld, sloeg de vonk tussen haar en Pablo meteen over. Een bekende verschijning op sociale evenementen, zo omschreef auteur Rodolfo Vera Calderón hem in de biografie ‘Máxima: de wording van een koningin’. Hun liefde leek onverwoestbaar, maar na slechts een jaar eindigde hun romance. Ondanks alles bleven ze goede vrienden. Pablo voelde zich zelfs gekrenkt toen hij geen uitnodiging ontving voor het koninklijke huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. Desalniettemin blijven de twee nog steeds in contact.

En dat is niet alles! Volgens de STory heeft Máxima een geheim Instagram-account dat alleen toegankelijk is voor haar meest intieme vrienden en familie. Onder haar volgers bevindt zich ook niemand minder dan haar voormalige vlam, Pablo. Zou onze Koning Willem-Alexander hiervan op de hoogte zijn?

Maar het blijft niet bij Pablo. Er waren nog andere mannen in Máxima’s leven voordat ze haar grote liefde ontmoette. Zo was daar Tiziano Iachetti, een zeven jaar oudere man waarmee ze haar allereerste serieuze relatie had. Samen verkenden ze het bruisende nachtleven van Buenos Aires en waren ze vaak te vinden op feestjes. Ook was er Dieter Zimmerman, met wie Máxima een knipperlicht-relatie had vlak voordat ze de man van haar dromen, koning Willem-Alexander, tegenkwam. Hun romance werd omschreven als ‘heftig’ en eindigde snel. Toen verscheen Willem-Alexander ten tonele, en hij bleek de ware te zijn voor Máxima.

Bron: