Mattie Valk werd deze week helemaal kapotgemaakt door Yvonne Coldeweijer. Zij kwam met een bizarre onthulling, over hoe de Qmusic-dj zijn ex-vriendin compleet door het slijk heeft gehaald, en via de media leugens zou hebben verspreid over haar twee kinderen.

Yvonne Coldeweijer

Voor wie het gemist heeft, Yvonne deelde in totaal zo’n 12 screenshots met informatie van spionnen. Die wilden dat de waarheid over Mattie Valk naar buiten kwam. Niet om hem zwart te maken, maar omdat hij zelf gelogen zou hebben over de situatie.

Hij meldde in 2016 dat hij ‘stomverbaasd’ was nadat hij ‘erachter was gekomen’ dat de tweeling die Kirsten op de wereld had gezet niet van hem bleek te zijn. Volgens spionnen van Yvonne klopt dit niet en heeft Mattie iedereen om de tuin geprobeerd te leiden.

Bijval

Op Instagram is Mattie de gebetend hond. Mensen vonden hem al niet zo aardig, na wat hij Wietze de Jager een aantal jaar geleden heeft geflikt. Nu Coldeweijer de heftige onthullingen openbaar heeft gemaakt, gaat het meer dan los op zijn pagina. Hij wordt bedolven onder de haatberichten.

Mattie zelf doet er nog lacherig over. Hij schijnt de lol er wel van in te zien. Zijn collega’s van de radiozender zijn er in ieder geval voor hem. Dat gaat dan specifiek over Marieke Elsinga en nacht-dj Joost Swinkels. Die laatste is zelfs zo emotioneel dat hij een zielig briefje heeft geschreven voor de arme Mattie die dat op zijn beurt dan weer ”ontzettend lief” vindt.

Toch gaan er inmiddels geruchten dat Mattie zich vooral groot houdt. Hij is inhoudelijk niet op de aantijgingen ingegaan en zou er compleet doorheen zitten.

Bron: