Woensdag werd bekend dat Nicol Kremers de grote Massa is Kassa-ster Peter Gillis voor de rechter zal slepen. Peter Gillis zou Kremers afgelopen zomer onder andere in haar rug en neus hebben gebeten tijdens een worsteling. In eerste instantie zou Kremers geen aangifte doen tegen Gillis, maar de situatie is inmiddels behoorlijk verandert.

Misdaadverslaggever Jermaine Ellenjamp kwam woensdag met het grote nieuws: “De rechtszaak tegen Peter, die terecht zal staan op verdenking van mishandeling, is ingepland op 30 augustus bij de politierechter in Den Bosch. Peter zou op 29 mei vorig jaar zijn ex-vriendin Nicol hebben mishandeld.” Inmiddels laat RTL Boulevard weten dat ook Nicol aangifte heeft gedaan: “Woensdag komt via het OM het nieuws naar buiten dat realityster Peter Gillis op 29 augustus voor de politierechter moet verschijnen. Hij zou zijn voormalige partner Nicol Kremers hebben mishandeld. Aan RTL Boulevard laat de manager van Nicol weten dat er inderdaad aangifte is gedaan.⁠”

Einde verhaal voor Massa is Kassa!
Kremers heeft inmiddels ook contact gehad met Patty Brard waarbij bewijsmateriaal is uitgewisseld. Op foto’s is te zien dat Kremers behoorlijk toegetakeld is. Daarnaast zijn er meerdere opnames, vertelt Brard: “Er zijn bij de politie foto’s die ze mij ook heeft toegestuurd van die mishandeling. Ook filmpjes die ze heeft ingeleverd. Smeekbedes, geluidsopnames waarin zij hem twintig minuten vraagt om op te houden met… Kijk, deze beelden zien er niet uit alsof ze een gezellige carnavalspartij hebben gehad.” De manager van Kremers heeft ook met RTL Boulevard gesproken en meldt dat dit definitief het einde van het SBS 6-programma: “Haar manager zegt zelfs dat Massa is Kassa in gevaar loopt. ‘Ik ben haar manager en ik kan je vertellen dat ik alles heb gezien. Daar word je absoluut niet blij van. Als dit allemaal uitkomt dan weet ik zeker dat er definitief een einde komt aan Massa is Kassa.’⁠”

Bron: