Het programma Massa is Kassa staat de laatste tijd steeds meer onder druk vanwege de controverses rondom Peter Gillis, de vakantieparkmagnaat die de hoofdrol speelt in het programma.

Gillis blijkt echter niet vrij te zijn van juridische problemen. Hij heeft talloze besch*ldigingen, aanmaningen en b0etes ontvangen, voornamelijk met betrekking tot het huisvesten van arbeidsmigranten op zijn parken.

De afgelopen weken zijn er ook verontrustende ontwikkelingen in een zaak met Nicol Kremers, zijn ex-vriendin.

Er wordt beweerd dat Gillis haar tijdens hun relatie meerdere malen heeft m!shandeld. Een van deze inc!denten heeft geleid tot een oproep aan de p0litie door 0mstanders, waardoor er nu een rechtsza*k zal volgen.

Kremers heeft inmiddels aangekondigd dat ze aangifte zal doen van meerdere m!shandelingen. Veel kijkers zijn verbaasd dat het programma nog steeds op televisie wordt uitgezonden, ondanks alle besch*ldigingen aan het adres van Gillis.

In de tussentijd blijven ruim 600.000 mensen het programma Massa is Kassa rustig volgen. Deze week was het echter niet Peter, maar zijn zoon Ruud die de show stal.

Ruud staat er al langer om bekend dat hij af en toe over de schreef gaat. Dit keer is er ophef ontstaan over de ogen van Ruud, die bijna uit zijn oogkassen lijken te rollen.

In een fragment deelt Ruud chocolaatjes uit aan wachtende bezoekers bij een gesloten slagboom. Deelnemers aan het programma merken op dat Ruud opvallende gezichtsuitdrukkingen maakt en met zijn kaken lijkt te schaatsen. Het fragment begint vanaf 5:05 en heeft de kijkers verrast.

De reacties van de kijkers op het opvallende fragment met Ruud in Massa is Kassa zijn uiteenlopend.

Sommigen vinden het hilarisch en kunnen erom lachen, terwijl anderen zich afvragen wat er met Ruud aan de hand is.

Er wordt druk gespeculeerd over de mogelijke redenen achter zijn vreemde gezichtsuitdrukkingen en kaakbewegingen.

Sommige kijkers wijzen op het gebruik van mogelijk verd0vende middelen, terwijl anderen denken dat het gewoon een grap is die Ruud uithaalt om de parkbezoekers te vermaken.

Wat de werkelijke reden ook mag zijn, het fragment heeft in ieder geval de aandacht getrokken en heeft voor de nodige gespreksstof gezorgd op sociale media.

Veel kijkers zijn benieuwd of dit gedrag van Ruud gevolgen zal hebben voor het programma en of er mogelijk actie wordt ondernomen door de producenten.

Anderen vinden het juist een vermakelijk element in het programma en kijken er met plezier naar.

Ondertussen blijft de discussie rondom Peter Gillis en de beschuld!gingen aan zijn adres voortduren.

De vraag blijft hangen of het programma Massa is Kassa de verantwoordelijkheid heeft om een platform te bieden aan iemand die betrokken is bij zulke controverses.

Sommige kijkers pleiten voor het stopzetten van het programma of het nemen van maatregelen om de integriteit en geloofwaardigheid te waarborgen.

Bron: