Kijkers van de realityshow Familie Gillis: Massa is Kassa kunnen hun ogen niet geloven. Markie Parkie, de zoon van Peter, heeft namelijk voor het eerst in zijn leven kennisgemaakt met vitaminen. In de vorm van gummybeertjes, dat dan weer wel.

Houding Mark

Mark staat er bij televisiekijkend Nederland niet al te best op. Hij wordt vaak als ‘lui’ bestempeld en wekelijks ergeren mensen zich kapot aan zijn houding.
In de aflevering van gisteren was te zien hoe Mark zit te wachten op zijn operatie. Hij verveel zich het lazarus en spant Ruud voor het karretje. Die moet boodschappen voor hem doen, haalt visvoer en vult de vriesla met frikandellen.

Mark ontdekt vitaminen

Als Ruud binnenkomt, ligt Mark onderuitgezakt op de bank. Hij kan alleen het woord ‘eten’ uitkramen. Ruud is naar de supermarkt geweest en brengt hem onder meer bakboter en mayonaise. Ruud heeft echter ook iets ogenschijnlijks gezonds bij zich.
En dat zijn gummybeertjes die vitamines bevatten. Mark kijkt ernaar en vraagt wat het is. Hij kent snoep wel, maar heeft geen idee wat de beertjes nou precies zijn.
Hij ruikt eraan en gooit een beertje achterover. Op die manier wil hij een beetje aan zijn gezondheid werken, want enige beweging krijgt hij niet.
Niet veel later gaat hij toch weer verder met zijn oude gewoontes: het verorberen van een flinke hoeveelheid calorieën. Kijkers kunnen hun ogen niet geloven. Onderstaand de beelden:

Bron: