Vanavond stond er weer een aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa op het programma. En zoals elke week laten kijkers weer massaal weten wat ze van bepaalde fragmenten, of van de uitzending vinden. Dit keer moet Wendy het flink ontgelden.

Massa is Kassa

Een dag na De Bauers, moeten we het op vrijdagavond tegenwoordig doen met Massa is Kassa. De realityserie is inmiddels alweer aanbeland in het twaalfde seizoen en er kijken steeds minder mensen. Peter denkt echter nog niet aan stoppen.
Deze week liet hij weten dat hij seizoen 13 (en wellicht 14 en 15) ook graag wil maken. Of John de Mol daar ook zo over denkt is maar de vraag. De vakantieparkenbaas die al zijn parken in Nederland aan een nieuwe pachter heeft overgedragen, moet immers ook nog voor de rechter verschijnen. Daar wacht hem de zaak tegen Nicol Kremers.
Maar vanavond waren hij en zijn gezin dus nog gewoon op de buis te zien. Te zien was hoe Wendy erg druk was met haar zangdebuut.

Meisje van de handel

Eerder deze week kondigde ze haar eerste single al aan via Instagram en vandaag lanceerde ze deze. Het lied heet ‘Meisje van de handel’.

Wellicht is die titel geïnspireerd op het nummer van Roy Donders, die in 2021 zijn liedje ‘Jongen van de handel’ uitbracht.
Enfin, Wendy blijkt dus geen golddigger maar een zangeres. Kijkers is echter iets opgevallen vanavond en dat heeft alles te maken met het kapsel van Wendy. Kijkers menen te zien dat Van Hout een pruik op heeft. En nog een slechte ook.
Onderstaand enkele reacties van scherpe kijkbuiskinderen:

Bron: