Vanavond was het grote moment voor veel trouwe fans na lang wachten eindelijk aangebroken: een nieuw seizoen van Massa is Kassa. Ondanks de penarie waar Peter in verkeert, kan hij nog steeds rekenen op de steun van een trouwe kijkersschare. Alleen zijn veel mensen niet te spreken over de houding van Mark. Op X gaat het flink tekeer.

Massa is Kassa Mark

De afleveringen zijn al een tijdje geleden opgenomen. In de eerste aflevering heb je vanavond kunnen zien hoe er op park Prinsenmeer, dat inmiddels al vijf maanden gesloten is, een caravan verplaatst moest worden. Mark zou dat samen met Erik en een vriend van Peter Thomas doen.
Mark had er echter weinig zin in. Waar hij wel in uitblinkt is commando’s geven. En dan bij voorkeur terwijl hij met zijn handen staat te wapperen. Veel kijkers kunnen hun ogen niet geloven. De term tenenkrommend komt online vaak voorbij.

‘Help mee’

Ene @Nondeju schrijft: ”Jezus, bolle. Help anders even mee met je vette pens. Zal je goed doen.” Ook anderen laten hun ongenoegen blijken over de houding van ParkieMarkie. Onderstaand een greep uit de reacties, die op X zijn geplempt door kijkersvolk:

Massa is Kassa seizoen 12

Vanavond was de eerste aflevering van Massa is Kassa seizoen 12. Zoals Peter eerder zelf al aakondigde op zijn website, bestaat ook dit seizoen uit tien afleveringen. Deze kun je wekelijks kijken op vrijdag. De aanvangstijd is 20.30 uur, de zender SBS6.

Bron: