Zojuist was er weer een gloednieuwe aflevering van het programma Massa is Kassa op televisie te zien. En kijkers zijn niet bepaald blij met wat ze gezien hebben. Op social media en dan met name X, gaat het flink los over de aflevering.

Zangeres Wendy

Vanavond zagen we dat de zangcarrière van Wendy nu echt van de grond komt. Waarom ze ineens denkt dat ze kan zingen is niet bekend. Maar dat geldt ook voor bijvoorbeeld Famke Louise. En die heeft er ook heerlijk aan verdiend.
Enfin, Wendy lanceerde onlangs haar eerste single ‘Meisje van de Handel’. Ze heeft zelf geen letter geschreven en het nummer is dan ook gemaakt door Frank van Etten.

‘Kan niet zingen’

In de aflevering van vanavond bracht Frank het nummer ten gehore, waarna Wendy het te kwaad kreeg. Ze kan het nauwelijks nog drooghouden en stamelt: ”Je raakt mij. Stom. Het emotioneert omdat het dus echt over mij gaat.”

De laatste paar trouwe fans die het programma nog heeft, laten van zich horen. Zij zijn niet onder de indruk en schromen niet om dat duidelijk te maken. Onderstaand enkele reacties:

Bron: