Kijkers staan stomverbaasd over het gedrag van Martien Meiland. Die stapte op een solex terwijl hij al een aantal drankjes achter de kiezen had. Tijdens en na de uitzending van Chateau Meiland regent het dan ook kritiek op Martien. Onverantwoord, vinden velen.

De Meilandjes stonden altijd wel bekend om hun voorliefde voor ’wijnen, wijnen, wijnen’, maar het lijkt erop dat de kijkers er een beetje klaar mee zijn. Zeker nu zij de verkeersregels aan hun laars lijken te lappen en de veiligheid uit het oog verliezen.
Veel kijkers merken op Twitter op dat de Meilandjes weer aardig aan het drinken geslagen waren. Normaal gesproken geen probleem, maar nu stapte hij immers op de solex. „Ik vind het leuk om te kijken naar dit programma, dat ze zelf graag een wijntje drinken, ook prima. Maar met veel rosé’tjes en shotjes zo weer op de snorfiets stappen, echt onverantwoord!”, luidt een van de vele commentaren. Iemand vraagt zich af of de regels voor ’de familie Meiland’ niet meer gelden? „Maar nee, we zijn zo gewoon gebleven…”
Veel kijkers hebben het aantal drankjes geturfd. „Met meer dan 4 wijntjes en 3 shotjes stap Martien Meiland gewoon op de Solex”, merkt een van hen dan ook op: „Schaam je.”

Bron: