De Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon-zanger kampt met een burn-out, doet zijn manager uit de doeken. Vorige week werd bekend dat de zanger rust moet nemen, omdat hij zijn grenzen is overgegaan. Hij moet minstens vijf weken rust nemen. ‘We vonden het verschrikkelijk om het af te zeggen en voor Mart is het ook vreselijk. Het is een van de moeilijkste beslissingen die we dit jaar hebben gemaakt’, zegt Mirjam de Raaff, de manager van Mart.

Duncan doet wel mee

Mart moet dus verstek laten gaan wens zijn burn-out, maar de mentaal uitgeputte Duncan Laurence gaat wel naar het Spaanse Sevilla voor de opnames van Beste Zangers. Dat was een keuze van Duncan zelf. ‘Wat betreft Duncan was er bij ons niets anders bekend dan dat Duncan graag mee wilde naar de opnames van het programma’, laat een woordvoerder van AVROTROS weten. Aran Bade van RTL Boulevard dacht echter te weten hoe het zit. ‘Het kan niet anders dan dat dit contractueel vastgelegd is.’

Kandidaten Beste Zangers

Naast Duncan Laurence doen ook Marco Bakker, Nick Schilder, Numidia, Douwe Bob, MEAU en Mell mee aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers.

Bron: