Nogal opmerkelijke beelden bereiken ons vanuit Spanje. We zien een Marokkaanse jongen die duidelijk een glaasje te veel op heeft. Wanneer hij een uitsmijter bij een club wil testen op zijn mannelijkheid, krijgt hij daar algauw spijt van.

Uitgaan in Nederland is vandaag de dag niet meer ze fijn als vroeger. Er zijn altijd wel een paar hopeloze figuren die de avond weten te verpesten.

Ook zijn er heel wat mensen die beter niet drinken. Dan gaan ze zich naar gedragen en zorgen voor overlast.

In Nederland zijn de meeste uitsmijters eerder diplomatisch. Ze opteren dan liever voor de-escalatie. Dat betekent dan concreet een waarschuwing, zonder de obligate corrigerende tik. Dat is ook nodig, want met de Nederlandse wetten ben je zo zelf de dader.

In andere landen lost men de problemen vaak anders op. Dat is ook het geval in Spanje. In deze video probeert een Marokkaanse jongen een Spaanse uitsmijter te testen.

De jongen weegt amper 50 kilo en is met 1,60 meter ook niet van de grootste. Maar toch denkt hij dat hij oersterk is.

Aanvankelijk legt hij zijn hand op tepelhoogte van de beveiliger. Dan doet hij een raar dansje. De man blijft al die tijd heel rustig. Maar dan maakt de jongen een bizarre beweging. We weten eigenlijk niet goed wat zijn bedoeling was. Alleszins niet meteen de slimste beslissing van zijn leven.

De uitsmijter heeft het nu wel gehad. Hij duwt het jochie keihard op de grond. Dan neemt hij een zo mogelijk nog dommere beslissing. De jongen komt terug. En dan volgt een heerlijk gevolg: een plat handje op zijn bakkes.

Het valt te hopen dat hij dit niet nog eens zal doen. De beelden spatten van het karma. Vind jij de reactie van deze uitsmijter terecht?

Bron: