Mark Gillis, de zoon van Peter Gillis, heeft niet alleen oog voor mooie dames, maar vooral voor één man: Max Verstappen. De parkbeheerder van het succesvolle tv-programma Massa is Kassa is niet alleen een grote fan van de autosport, maar heeft een bijzondere verzameling ter ere van Verstappen.

Gillis laat zijn passie voor Formule 1 en Max Verstappen blijken door in de afleveringen van het tv-programma geregeld een Red Bull-petje te dragen. Maar dat is nog lang niet alles. Hij heeft namelijk ook een levensgrote afbeelding van de Red Bull Racing-coureur boven zijn bank gehangen, compleet met schaalmodellen van Verstappen’s bolides eronder en zelfs een handtekening van de coureur zelf.

“Mark’s liefde voor Max gaat diep en hij wil dat graag laten zien”, aldus een bron dichtbij Gillis. “Hij bewondert Max niet alleen om zijn rijvaardigheden, maar ook om zijn nederigheid en nuchterheid.“

Wie weet gaat Gillis nog een stapje verder en nodigt hij Verstappen uit om zijn park te bezoeken. Zou Verstappen ook zo’n fan zijn van Mark Gillis?

Hieronder het filmpje waarin Mark zijn Max Verstappen verzameling laat zien.

Bron: