Het is alweer twee jaar geleden dat Mariska werd getroffen door een herseninfarct. Zij deelt er nu een bijzondere post over.

Frans en Mariska Bauer

Waar de roddels, geruchten en scheidingen je rond de oren vliegen in BN’er-land staat er een koppel nog als paal boven water: Frans en Mariska Bauer. Het gelukkige stel is alweer 15 jaar getrouwd en nog altijd even gelukkig.

Toen Frans en Mariska met elkaar in het huwelijksbootje stapten beloofden ze elkaar de eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed. En dat hebben ze inmiddels waargemaakt. Toen Mariska in 2022 getroffen werd door een herseninfarct ging het gezin Bauer door een heftige en zware periode heen. Het was een spannende tijd waarin Mariska veel heeft moeten herstellen en revalideren, maar gelukkig is ze vandaag de dag weer zo goed als de oude.

Leven op z’n kop

Frans en Mariska halen alles uit het leven, zij zien het leven door een roze bril en zij draaien iets negatiefs snel om naar iets positiefs. Dat heeft alles te maken met de heftige periode waar Mariska twee jaar geleden doorheen ging. Op Instagram deelde zij vandaag een prachtige foto met daarbij: ‘2 jaar geleden werd ik getroffen door een herseninfarct. Het zette mijn leven en dat van mijn gezin en familie volledig op z’n kop.’

Mariska beseft dat zij niet de enige is die dit mee heeft gemaakt. ‘Daarom ben ik ambassadeur van de Hersenstichting en zet ik me in voor ‘gezonde hersenen voor iedereen’. De Hersenstichting financiert onderzoek en innovaties, geeft voorlichting en zet het belang van onze hersenen overal op de agenda.’ Wat is Mariska toch een powervrouw en wat dapper dat zij zich voor deze stichting inzet. ‘Dank je wel, ook namens mijn gezin’, eindigt zij haar bericht.

Bron: