Maria is er klaar mee: “Mannen versieren me steeds in de gym, maar rennen weg als ik me omdraai” en plaatst een filmpje online om aan te geven hoe dat in zijn werk gaat. Dat filmpje werd in korte tijd ruim 3 miljoen keer bekeken.

Je zou jezelf af kunnen vragen wie er überhaupt voor kiest om dames in de gym te versieren, maar blijkbaar gebeurt het meer dan vaak. Ook Maria heeft er veel last van, en zeker omdat ze meteen weglopen als ze zich dan omdraait.

Aantrekkelijk

Mensen die veel sporten voelen zich vaak aangetrokken tot mensen die óók veel sporten. Het is dus niet heel gek om je kans te wagen als je in de Gym bent. Tóch moet je wel opletten dat je niemand lastig valt. Het moet niet overkomen alsof je een smeerpijp bent die alleen maar op het uiterlijk afgaat.

Dames in strakke leggings zijn dat ook helemaal beu. Ze worden vaak bekeken en/of aangesproken. Maria is één van die dames.

Omdraaien

Maria sport graag en laat haar dan ook niet gauw tegenhouden om de gym in te duiken. Als ze alleen is en wat oefeningen doet, komt het regelmatig voor dat mannen haar aanspreken. Wanneer ze dan omdraait, zijn ze vaak meteen weg.

Ze is het een beetje beu dat ze wordt gezien als object. Haar ‘achterkantje‘ mag dan wel een hoop uitstraling hebben, maar haar het is overduidelijk aan haar ‘voorkantje’ te zien dat ze geen interesse heeft in mensen die haar proberen te versieren in de gym.

Hieronder het filmpje dat ze op Tiktok zette. Dan zal je meteen begrijpen waarom mannen hard weglopen als ze zich omdraait.

Bron: