De Nieuwe Revu blikt terug op Marco Borsato en zijn vermeende “handelingen” op een barbecue in 2015 en 2019 die hij in zijn eigen tuin gaf. Volgens Haye van der Heyden, die de beelden heeft gezien, gaat het wel “een beetje ver”. Maar er is meer aan de hand dan alleen deze barbecuebeelden.

Maar wat is er nou precies te zien op die beruchte barbecuebeelden? “Hij was inderdaad all-over dat meisje, dat je denkt: ja, het is wel een beetje veel”, aldus Haye van der Heyden in de Nieuwe Revu. Maar volgens Haye moeten we niet vergeten dat we nu met andere ogen naar de beelden kijken dan toen. En volgens hem is er ook nog iets anders belangrijks om in gedachten te houden: “Maar als je een vieze smeerlap bent, doe je dat niet in beeld. Dan doe je dat stiekem ergens achteraf”, aldus Haye van der Heyden.

Haye trekt dan ook een opvallende conclusie over deze hele zaak. “Marco is waarschijnlijk gewoon intens zielig, want waarschijnlijk heeft die man helemaal niks gedaan. Denk ik, hoor”, aldus Haye van der Heyden. Maar ondanks deze uitspraak blijft de aangifte van aanranding staan en zal Marco zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden voor zijn vermeende daden.

Zie hieronder het eerste bbq filmpje uit 2015 vanaf minuut 2.50 zien we Marco met een jong meisje waar die zo gefixeerd op is.

Het tweede recentere filmpje van de bbq van Marco uit 2019. Een kandidaat heeft dit zelf gefilmd en bij minuut 2.58 zien we Marco heel close zijn met deze kandidaat. Dit filmpje is op mysterieuze wijze opeens van Youtube verwijderd. Goh hoe zou dat nou komen.

Bron: