Marco is al jaren bekend als Nederlandse zanger en hij heeft talloze hits op zijn naam staan. Toch slaat hij nu een heel andere weg in.

Marco Borsato

Marco Borsato is bekend als Nederlands zanger en acteur. Hij trouwde in 1998 met Leontine Ruiters en samen kregen zij drie kinderen: Jada, Luca en Senna. Nadat Marco jaren geleden veel in het nieuws kwam in verband met misstanden bij The Voice Of Holland, besloten Marco en Leontine te gaan scheiden. De twee kwamen later weer even bij elkaar, maar zij leven nu al een hele tijd apart van elkaar.

Carrièreswitch

Iedereen kent Marco als zanger van talloze Nederlandse hits en daarnaast hebben wij hem nog nooit iets anders zien doen op werkgebied. Hoewel het de afgelopen maanden stil is rondom de zanger, zit hij niet stil. Hij brengt nu namelijk zijn eigen limoncello op de markt en daarmee slaat hij een heel andere weg in. Op Instagram deelt Marco een video, waarop heel veel glazen flessen van de gele drank te zien zijn. ‘Huis gemaakte Limoncello…. “BORSACELLO”‘, schrijft hij erbij. Het ziet er heerlijk uit. Dit kan nog weleens hét zomerdrankje van 2023 gaan worden.

Bron: