We weten allemaal dat Marco Borsato wordt beschuldigd van het seksueel misbruiken van een minderjarig meisje tussen 2014 en 2019. De moeder van het meisje heeft een dagboek aan het Openbaar Ministerie overhandigd waarin details over het vermeende misbruik zouden staan. Echter, recente berichten in roddelbladen zoals Privé en Party werpen twijfel op over de echtheid van dit dagboek. Party meldt zelfs dat het onderzoek naar de authenticiteit ervan ervoor kan zorgen dat Borsato niet vervolgd zal worden. De advocaat van Borsato, Geert-Jan Knoops, heeft bevestigd dat er momenteel een onderzoek loopt naar het handschrift van het vermeende slachtoffer.

John van den Heuvel blijft volhouden dat Marco het gedaan heeft en dat er geluidsopnames zijn waarin hij het bekend. Het verhaal over het handschrift is alleen maar een afleidingsmanoeuvre van Marco zijn advocaat om het slachtoffer in diskrediet te brengen.

Nu deelde Jada de dochter van een Marco onderstaande foto waarin ze samen met schaars geklede vriendinnen op een bootje aan het varen zijn en cocktails aan het drinken. Maar we zien dat niemand minder dan Marco de boot bestuurd. Of het nou zo verstandig dat Marco alleen met de vriendinnen van zijn dochter op een boot zit vragen wij ons af.
Hieronder de foto. Marco zien we rechtsboven in de hoek achter het stuur.

Bron: