Een verhaal dat ongetwijfeld je ogen doet rollen. Een 63-jarige man heeft toegegeven dat hij een s*ksuele affaire had met een dolfijn toen hij jonger was.

Een zekere Malcolm Brenner sprak hier heel openlijk over in een mini-documentaire genaamd ‘Dolphin Love’. De affaire duurde ongeveer 6 maanden terwijl hij werkte in een waterpark waar de dolfijn ook woonde.

Man heeft affaire met dolfijn nadat ze hem verleidde in waterpark: “Haar vinnen maken me wild!”

Het klinkt ongelooflijk bizar, maar volgens Malcolm is de reden voor zijn bizarre ‘liefde voor dieren’ omdat hij m|shandeld werd toen hij klein was.

Dat is waarom hij altijd aangetrokken werd door dieren, zegt hij. Toen hij een jonge tiener was, voelde hij zich zelfs aangetrokken tot de familiehond en probeerde hij s*ks te hebben met het dier. Iets dat duidelijk niet goed afliep.

Man heeft affaire met dolfijn nadat ze hem verleidde in waterpark: “Haar vinnen maken me wild!”

‘Het was echte liefde’

Hij vertelde vervolgens hoe de affaire met de dolfijn begon en hoe zij hem in het begin verleidde: “Via een vriend kon ik zwemmen met enkele dolfijnen en ontmoette ik Dolly. Ik begon haar te aaien op haar rug, vinnen en staart. Terwijl ik haar vin wilde strelen, begon Dolly zich om te draaien, dus raakte ik plotseling per ongeluk haar kroonjuwelen aan. Iets wat ze duidelijk bewust deed.”

Daarna wordt het een beetje gedetailleerder, maar die informatie zullen we je besparen. In elk geval was het het begin van een verboden liefde tussen de man en de dolfijn.

Hij werkte als een dolfijnenfotograaf dus hij kon na werktijd gemakkelijk bij Dolly komen. Hij beschreef de liefde tussen hen als oprecht en zeer diep.

Hij vertelt zelfs in detail hoe hij de liefde met haar bedreef en dat dit niet altijd makkelijk was omdat je de juiste positie in het water moet vinden.

Echter, toen het uiteindelijk lukte, genoten Malcolm en de dolfijn grondig van hun bizarre liefdesdaad, althans dat beweert hij.

Malcolm zegt zelfs dat hij en Dolly de dolfijn gezamenlijke 0rgasmes hadden. Als je meer wilt weten (en we hebben geen idee waarom), raden we je aan de video hieronder te bekijken.

Hun liefde eindigde abrupt toen Dolly naar een ander waterpark werd verplaatst. Zij overleed blijkbaar 9 maanden later.

Volgens hem was het zelfs zelfm00rd door depressie omdat ze Malcolm niet meer kon zien. Wanneer sommige dolfijnen depressief zijn, kiezen ze er soms voor om vrijwillig te stoppen met ademen.

‘Het was vrijwillig’

Wanneer hij zijn verhaal vertelt aan mensen, zegt Malcolm dat hij regelmatig beschuldigd wordt van het verkr*chten van de dolfijn.

Alhoewel hij denkt dat dit complete onzin is omdat Dolly de dolfijn gemakkelijk weg had kunnen zwemmen ‘als ze van elkaar genoten’.

Om het nog erger te maken, verdedigt hij de liefde tussen de dolfijn en hem nog verder. Hij hoopt dat s*ks met dieren in de toekomst legaal wordt. Volgens hem is het slechts een kwestie van tijd voordat dat gebeurt. Gek zijn doet duidelijk geen pijn.

Een paar jaar geleden is er ook een documentaire gemaakt over het verhaal van de man. Een die zelfs prijzen won. Deze kun je hieronder bekijken.

Bron: