De aflevering van Married at First Sight (MAFS) heeft gisteren weer behoorlijk wat losgemaakt op internet. Met name Malou moest het flink ontgelden op social media. Haar gedrag ten opzichte van Sarath ging alle perken te buiten, en dat vonden kijkers ook.

MAFS Malou

Net als Dirk en Anneke, zijn ook Malou en Sarath een veelbesproken koppel uit het realityprogramma Married at First Sight. Het huwelijk stond bol van drama, bonje en emoties. Na de huwelijksreis werd duidelijk dat Malou en Sarath niet verder zouden gaan.
In de uitzending van gisteren is te zien hoe Sarath, zoals hij voortdurend is geweest, toch weer optimistisch is. Hij vindt het zonde dat het experiment niet geslaagd is, en heeft na de huwelijksreis zelfs helemaal niets meer vernomen van Malou.

Malou sloopt Sarath

Maar Malou besluit om Sarath gewoon de waarheid te vertellen. Ze vond hem al niks bij het altaar. ”Dat was dus niet iemand waarvan ik dacht: ‘Wauw, daar krijg ik een heel warm gevoel van’.” En het wordt nog erger, want ze wist na anderhalve (!) dag al dat hij niets voor haar was.
Ook werd ze mesjogge van de verlatingsangst en de opdringerigheid waarmee Sarath kampt. ”Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten? Kerel, ho ho ho ho, we kennen elkaar pas twee dagen. Wat zijn dat voor uitspraken? En als er dan ook geen aantrekkingskracht is…”

‘Volwassen vent van 40’

Sarath hoort de pijnlijke woorden van Malou met verbazing aan. Presentator Carlo Boszhard wil weten of Malou en haar ex-man wellicht vrienden kunnen blijven? Maar dat wil Malou niet. ”Het is een volwassen vent van 40 en hij heeft me echt voor de bus gegooid.”
Niemand weet wat ze daarmee bedoelt, maar volgens Malou zou Sarath gezegd hebben dat hij het experiment liever met iemand anders had gedaan. Ook zou hij het overlijden van zijn vader vergeleken hebben met Malou.
Al met al niet best, en op social media krijgt Malou de wind van voren. Veelgehoorde termen zijn onder andere ‘borderline’ en ‘schizofrenie’.

Bron: