Jeppe Hondelink (uit Married At First Sight) heeft verschrikkelijk nieuws gedeeld. Via Instagram laat hij weten dat er uitzaaiingen zijn gevonden bij zijn vader. ”Het leven heeft naast alle momenten ook diepe dalen.”

Vader Jeppe ernstig ziek

De vader van Jeppe kreeg vier jaar geleden de diagnose nierkanker. Nu krijgt de familie helaas te maken met een enorme tegenslag.
Jeppe schrijft op Instagram een enorm emotioneel bericht: “Het leven heeft naast alle momenten ook diepe dalen. Helaas zijn er bij mijn vader vier jaar na de diagnose nierkanker afgelopen week uitzaaiingen van deze vorm van kanker gevonden.”
De realityster geeft aan dat de familie de komende periode voor een lastige tijd zal komen te staan. ”We hopen dat het zo lang mogelijk goed gaat, maar zeker weten doen we het niet.”
”We hopen dat de behandelingen aan zullen slaan en dat Paps zich nog lang fijn voelt en we samen nog vele mooie herinneringen mogen maken!”

Financiële zorgen

Naast dit verdrietige nieuws, meldt Jeppe ook dat hij financiële zorgen heeft. Recent maakte hij bekend zijn winkel in aquascaping te sluiten. Naar eigen zeggen kreeg hij het ondanks alle tijd, zweet tranen en spaargeld niet genoeg van de grond.
Ook vertelt hij misplaatst vertrouwen te hebben gehad in zijn vorige werkgever. De geldzorgen maken dit (de ziekte van zijn vader) alleen maar extra stressvol, aldus Jeppe.
“Gelukkig heb ik mijn familie, de allerliefste vrouw en ondervind ik veel steun uit de vele lieve berichtjes”, zo sluit Jeppe zijn bericht af.

Married At First Sight

Jeppe deed mee aan het afgelopen seizoen van Married At First Sight. Hierin werd hij gekoppeld aan Jantine. De twee zijn als enige match van MAFS 2024 nog samen.
Langs deze weg wensen we Jeppe en zijn familie veel kracht toe in de komende periode. Aangezien Jeppe in zijn bericht aangeeft veel kracht te halen uit lieve berichten, willen we jou vragen om een lieve reactie achter te laten op Facebook ❤️.

Bron: