Het vinden van liefde lijkt maar niet te lukken voor Dirk uit MAFS. Na het gestrande huwelijk met Anneke, leek hij nieuw geluk te hebben gevonden bij schrijfster Patty Harpenau. Ze onthulde tegenover Story een ‘prille relatie’ met hem te hebben. Maar nu twijfelt ze.

MAFS-Dirk relatie

Patty liet zelf weten met Dirk te gaan. Ze maakte ook van de gelegenheid gebruik om Anneke de finaal de grond in te boren, door haar ‘niet goed bij haar hoofd’ te noemen dat ze Dirk had laten gaan. Maar nu blijkt het verhaal toch een beetje anders in elkaar te zitten.
Jordi Versteegden van De Telegraaf heeft namelijk contact opgenomen met Patty en heeft gevraagd naar hun relatie. ”Ze zegt: ‘Dat is onzin. We hebben elkaar twee keer gezien. We zijn twee keer uiteten geweest, omdat ik hem zelf heb benaderd zo van: ik ben een lifestyle coach, misschien kan ik jou nog een beetje coachen, want ik zie dat jij er doorheen zit.”’

‘Misschien wordt het iets’

De volgende dag zat Dirk dus op de bank bij Patty. Volgens Jordi hebben ze elkaar nu ‘meerdere malen’ gezien. ”Ik heb Dirk ook gesproken, die zegt: ‘Het is wel onzin’. We hebben geen relatie.’ Alleen Patty, die moeder van Dotan, sluit niet uit dat er een relatie komt.”
De chemie tussen Dirk en Patty is goed, dus ze sluit het niet uit. ”Misschien wordt het wel wat”, aldus Jordi bij De Telegraaf. Maar waarom zei Patty tegen Story dan dat de twee een ‘prille relatie’ hebben? Daarop is helaas geen antwoord gekomen.
Het heeft er dus alle schijn van dat Dirk opnieuw teleurgesteld wordt, net zoals hij eerder door Anneke aan de kant is geschoven. Het zou natuurlijk ook goed kunnen dat Dirk het nu ontkent, omdat hij als deelnemer van MAFS de uitkomst van zijn huwelijk niet mag verklappen.
Doet hij dat wel, dan riskeert hij een flinke geldboete. We houden het voor je in de gaten!

Bron: