Maan de Steenwinkel is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire zangeressen van Nederland. De zangeres wist in 2016 het zesde seizoen van The voice of Holland te winnen en is sindsdien niet meer uit de Top 40 in Nederland weg te denken. De Steenwinkel heeft niet alleen veel vrouwelijke fans, ook veel mannen komen graag naar haar optredens kijken.

Het festivalseizoen is weer begonnen en we kunnen dus wekelijks weer volop genieten van Nederlandse artiesten. Wanneer je op een groot festival staat waar ook een podium is met Nederlandse artiesten, dan is de kans groot dat De Steenwinkel een bezoekje komt brengen voor een optreden. We raden je aan om zeker even een kijkje te gaan nemen bij de zangeres wanneer haar optreden is. Niet alleen is haar livemuziek gewoonweg vaak erg goed, de optredens kunnen ook nog eens goed in de smaak vallen bij het mannelijk publiek.

Maan de Steenwinkel in doorzichtig outfit op VESTROCK!
Wie weleens bij een optreden van De Steenwinkel is geweest heeft het fenomeen ongetwijfeld gezien. Een rijtje mannen die voor het podium met open mond naar de zangeres staat te kijken. Naast zingen kan De Steenwinkel namelijk ook erg fijn dansen, en dat doet ze maar al te graag op het podium. Veel fans beschouwen De Steenwinkel inmiddels als de Nederlandse Dua Lipa. Ook Dua Lipa staat bekend om haar fijne danspasjes op het podium die erg goed in de smaak vallen bij het mannelijke publiek. Afgelopen vrijdag en zaterdag was De Steenwinkel aanwezig op VESTROCK, een festival in Hulst, in de provincie Zeeland. De zangeres had een aardig opvallend outfit aan waardoor het mannelijke publiek weer gapend toe stond te kijken. Mocht je nu denken, ik moet ook bij een optreden zijn van De Steenwinkel. De zomer staat nog vol met geplande festivals voor de zangeres. Laat je overhalen:

Bron: