Afgelopen week zagen we Maaike, Chantal, Nick en Yanick meedoen aan een ‘switchdate’ in Lang Leve de Liefde. De vier singles mochten na een tijdje switchen van date, en dat was erg leuk om te zien. De 18-jarige Maaike heeft er duidelijk de vruchten van geplukt en heeft er een hoop volgers bij gekregen.

Normaal gesproken zien we in LLDL twee singles die elkaar ontmoeten in een luxe villa waarbij ze het minimaal 24 uur met elkaar moeten uithouden. Wanneer deze 24 uur om zijn, dan kun je aangeven of jet de date wil afbreken of verlengen. Bij de zogeheten switchdate kun je ook verlengen, maar wanneer je afbreekt stroom je zo door naar je volgende date. Er zijn dus twéé dates tegelijkertijd waardoor je je dates een beetje kunt afwegen. Het kan dus voorkomen dat jouw liefde uiteindelijk toch kiest voor zijn of haar andere date. Nick bleek erg in trek.

Zowel Chantal als Maaike kozen voor Nick, maar Nick, die alle kaarten in handen had, koos ervoor om toch single te blijven. Toch lijkt er een goede klik te zijn ontstaan tussen de 18-jarige Maaike en de 20-jarige Nick. Nick mag na afloop namelijk nog steeds langskomen bij Maaike. De twee hebben bijvoorbeeld samen naar de aflevering van LLDL gekeken waarbij Nick Maaike afwijst. Maaike blijkt een heuse influencer te zijn geworden door haar deelname aan het programma. Sinds de uitzending heeft de blondine er maar liefst 20.000 volgers bijgekregen op TikTok en Instagram. We zien wel vaker dat deelnemers aan dit soort programma’s het doen om meer volgers op social media te krijgen. Of dit ook de insteek van Maaike is durven we niet te zeggen. Op Instagram zit Maaike nu op bijna 25.000 volgers en op TikTok al bijna op 120.000. Dat heeft duidelijk goed uitgepakt voor Maaike:

Bron: