Er kan geen dag voorbijgaan waarin we geen opmerkelijk LLDL-fragment kunnen bespreken. Behalve in het weekend dan… want dan zenden ze geen aflevering uit. Ook dit keer zitten kijkers met hun bek vol tanden door deelneemster Binta.

Binta en Saba zijn een leuk stel en de kijkers smullen dan ook van de chemie. Hoewel ze even een kleine discussie hebben over of je Bami, van bami of spaghetti maakt, lijken ze elkaar best leuk te vinden.

Lievelingseten

Uiteraard is het belangrijk dat je je date zo snel mogelijk leert kennen in het programma. Een goede vraag is dan ook wat het lievelingseten van de ander is. Als blijkt dat ze beide dol zijn op Bojo, kunnen ze elkaar de hand schudden.

Bojo is een Surinaamse kokoscake, dus echt handig is die niet voor het avond eten. Om die reden moeten ze bedenken wat we wél willen hebben. Ze komen tot de conclusie dat Bami wel lekker kan zijn.

Koken

Als ze eraan uit zijn dat Bami met Bami gemaakt wordt, besluiten ze te gaan koken. Tijdens het koken komen ze op een ander onderwerp. Binta staat namelijk op haar gemakje uit te rekken en dat is blijkbaar omdat ze last heeft van haar rug.

Als Saba wil weten of ze dat vaak heeft, komt ze met een opmerkelijk antwoord: “Ja, ik heb gewoon zware tieten“.

Opmerkelijk

Saba kijkt even gek op en vraagt zich af of hij dan wat gemist heeft, maar Binta is ervan overtuigt. Saba wil ze wel even wegen, maar dat is voor haar niet nodig.

Ook kijkers keken op van haar uitspraak: “Als die van haar zwaar zijn, nou dan zijn die van mij loeiiiiiizwaaar hahahaaah” Zegt iemand onder het filmpje.

Bron: