Linda de Mol is zich zoals veel andere BN’ers net een beetje meer bewust van haar uiterlijk dan de gemiddelde Hollander. Een bijkomstigheid van altijd in de schijnwerpers en voor de camera’s staan. Daarom let de presentatrice ook extra goed op de lijn, en laat weten al talloze verschillende diëten te hebben geprobeerd. Één hiervan heeft bepaald geen goede indruk achtergelaten.

Verschillende diëten

In LINDA. vertelt ze over de verschillende diëten. “Jennifer Aniston zweerde in de zero’s bij The Zone en het South Beach Diet; ik besloot na de geboorte van mijn kinderen te montignaccen. Het werkte, de kilo’s vlogen eraf.” Dan komt het gevreesde dieet ter sprake. “Ken je Atkins nog? Mensen die dat dieet volgden, werkten hele leverworsten en stapels gebakken eieren weg. Ik heb het nooit geprobeerd omdat je er zo’n ongelooflijk slechte adem van kreeg zodra je lijf in standje vetverbranding kwam.”

Slechte adem

Linda wilde toch liever niet dat haar slechte adem kilometers ver te ruiken zou zijn. “Leek me niet handig, dat de mensen in mijn omgeving zouden flauwvallen als ik zou uitademen.” Daarom houdt de presentatrice het tegenwoordig maar bij goed zittende kleding. “Broekpakken doen wonderen voor mijn figuur. Ik heb ze in het zwart, donkerblauw, poederroze, ijsblauw en gebroken wit. Van Zara, Baum und Pferdgarten, Zoe Kassen, Arket en een heel dure van Alexander McQueen, die ik tot in de eeuwigheid blijf dragen.”

Knellen

Ze besluit: “Maar thuis? Dat is een heel ander verhaal. Er waren tijden dat ik mijn zakelijke kleding aanhield totdat ik naar bed ging. Tegenwoordig wil ik meteen alles wat knelt uit en in een zachte joggingbroek, sweatshirt en dikke sokken op de bank.” Gelukkig, maar. Dat imago kan op een gegeven moment toch los gelaten worden.

Bron: