Na regen komt zonneschijn, zo ook voor Linda de Mol. In de nieuwe editorial van haar tijdschrift LINDA. schrijft ze dat ze ’tot over allebei haar oren’ verliefd is. Op haar twee nieuwe hondjes welteverstaan.

De trouwe viervoeters van Linda heten Molly en Loulou. Het zijn twee blonde labradorpups ‘en ze zijn zo niet normaal cute dat ze allebei in die toiletpapiercommercial kunnen’. ‘Het is serieus alsof ik een tweeling gebaard heb op mijn 58ste’, aldus Linda.

Poepzakjes

Linda haar nieuwe liefdes zijn de reden dat ze dit jaar niet afreist naar haar vakantievilla in Portugal. Nee, in plaats van Portugal loopt Linda deze zomer met poepzakjes in haar hand en crocs aan haar voeten achter de pups aan. De labradorpups doen het overigens ook in de tuin. Deze is volgens Linda namelijk ‘zo groot als een gemiddeld park’.

Tranen

Volgens Linda zijn haar hondjes veel werk, maar ze vindt het dubbel en dwars waard. Ze krijgt er namelijk een hoop liefde en aanhankelijkheid voor terug. ‘Als ze moe worden en ik ze half slapend met die zachte buikjes op schoot heb, schiet ik gewoon vol. Misschien omdat ik de wereld zo hard vind tegenwoordig.’

Bron: